Menu
Your Cart

Regeneracijski balzam desiderm®

Regeneracijski balzam desiderm®

Regeneracijski balzam desiderm®


Spremljevalna terapija pri težavah kože onkoloških bolnikov zaradi kemoterapij in obsevanj.


Bioaktivni regeneracijski balzam desiderm® z zelo čistim serumom kolostruma, je preizkušen balzam, ki nudi podporo onkološkim bolnikom ob terapijah in obsevanjih ter skrbi za regeneracijo in izgradnjo kože po obsevanjih in kemoterapijah. Z naravnim zaščitnim faktorjem.

 

Hitro vpojni regeneracijski balzam desiderm® izboljša in okrepi površinsko strukturo kože. Podpira regeneracijo poškodovane in vnete kože, povečuje odpornost proti mikroorganizmom, pomirja kožo in zmanjšuje njeno občutljivost.

 

Optimalno za nego brazgotin.

 

Serum s kolostrumom, ki ga vsebuje balzam, med drugim vsebuje vse znane aminokisline v idealnem razmerju med seboj. Kolostrum vsebuje tudi imunoglobuline in imunske regulatorje (citokine) ter minerale in vitamine. Ta naravni aktivni kompleks vodi do hitre regeneracije kožnih celic.

 

desiderm® regeneracijski balzam intenzivno podpira regeneracijske procese kože.


Cilj uporabe regeneracijskega balzama desiderm® kot spremljevalca terapije je:

 

- Hitro okrevanje kože po kemoterapiji in obsevanju (vključno s sončnimi opeklinami)

- Zmanjšanje vnetnega odziva

- Obnova kožnega epitelija in reliefa kože

- Spodbuja limfno cirkulacijo v zgornjem in spodnjem delu kože

- Rekonstrukcija kolagenskih in elastičnih elementov podkožja

- Zmanjšanje pigmentacije in izboljšanje strukture brazgotine


Uporaba: 

Balzam nanesite na prizadeta mesta večkrat na dan, po potrebi se izogibajte odprtim predelom kože ali izrazitim kožnim madežem. Balzam nežno vtrite v kožo, ne masirajte! Nanos takoj po obsevanju je pomemben, da dosežemo hitro lajšanje lokalnih simptomov in preprečimo trajne poškodbe.


Opomba: Že odprtih izdelkov ni mogoče zamenjati!   

Dobava: 7 dni. 

Imate vprašanja o desiderm® negovalnih izdelkih? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 311 911 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

 

OPOZORILO: Nakup izdelka ne nadomesti obiska pri zdravniku.

Kolostrum

(Colostrum, prvo mleko, kolostrum) je prvo mleko vsakega sesalca in je v taki obliki na voljo le v prvih 72 urah po rojstvu. Kolostrum se od običajnega mleka bistveno razlikuje po tem, da vsebuje sestavine, ki so po svoji kompleksnosti in koncentraciji popolnoma edinstvene.

Serum s kolostrumom, ki ga vsebujejo naši izdelki, pridobivamo iz krav iz južne Nemčije, iz  Bio -  kmetij s prosto rejo.

Uporabljata se samo prvi 2 molži po rojstvu teleta. Ko se novorojeno tele dovolj napije, se presežek kolostruma pomolze in uporabi za proizvodnjo seruma.

KOLOSTRUM je edinstvena, zelo kompleksna snov in ima visoko vrednost kot noben drug naravni izdelek

KOLOSTRUM Poleg vitaminov, mineralov in elementov v sledovih ima tudi veliko število vseh znanih aminokislin

KOLOSTRUM vsebuje tudi naravne imunske in rastne faktorje v edinstveni, harmonični koncentraciji

Sestavine: 

Aqua, Colostrum, Ethylhexyl Palmitate,  Cetearyl Alcohol, Oleyl Erucate, Persea Gratissima Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sorbitol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia Extract, Lavandula Hybrida Oil, Linalool, Linalyl Acetate, Coumarin, Lactic Acid, Maris Sal, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta Carotene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Formosana Leaf Oil Rectified, Pinus Species Twig Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Camphor

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: 162048
  • Teža: 100.00ml
24.90€
Brez DDV: 20.41€