Menu
Your Cart

DARILNI BONI

DARILNI BONI BEAUTY EFFECT STUDIA - ODLIČNO DARILO ZA VSAKO PRILOŽNOST

Ročna limfna drenaža je posebej nežna in harmonična oblika masaže, ki spodbuja pretok limfne tekočine, ki se iz tankih limfnih žil v telesnem tkivu preko bezgavk kot zbiralnic prenaša v krvni obtok.Ročna limfna drenaža obraza je super metoda zmanjševanja videza temnih kolobarjev pod očmi in otekan..
44.99€
Brez DDV: 36.88€
Že po 25. letu začne kolagen v telesu upadati in v naši koži se začnejo prve spremembe staranja.  Da bi preprečili oz. upočasnili ta postopek, je zelo pomembno, da kožo pravilno in dovolj pravočasno negujemo.Negovalna masaža s kolagenom by Beauty Effect, je učinkovita masaža obraza, s posebnimi..
71.99€
Brez DDV: 59.01€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju ljubezni. Predstavljajte si, da ste srečni v ljubezni, da ste obkroženi z ljubljeno osebo, kako z njo preživljate prosti čas. Sigica vam pomaga, da čutite ljubezen. Material: les Izdelek je avtorsko zaščiten.  This Sigi helps ..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Sigica JAZ SEM PRESKRBLJEN/A ,  Sigi I AM PROVIDED Sigica JAZ SEM PRESKRBLJEN/A ,  Sigi I AM PROVIDED
TOP
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju obilja.Predstavljajte si, kako denar priteka v vaše življenje, kako z lahkoto plačujete vse obveznosti,kako si lahko privoščite kar si želite.Sigica vam pomaga, da vaše finančne skrbi postanejo preteklost.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigi hel..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju uspeha.Predstavljajte si, da ste uspešni pri svojem delu, športu, ljubezni...Da je vaš trud poplačan z uspehom. Sigica vam pomaga, da z lahkoto dosegate vse kar si želite.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigi helps you manifest success.Imagi..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju zdravja.Predstavljajte si, da ste polni energije, imate veliko moči in ste vitalni.  Z lahkoto opravljate vse dejavnosti in ne čutite bolečin. Sigica vam pomaga za boljše počutje. Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigica helps ..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)