Menu
Your Cart

Sigi talisman shop


Predstavljajte si svet, v katerem se vse vaše želje uresničijo.

Ta svet vam je sedaj dosegljiv.
Sigica je pripomoček za uresničitev vaših manifestacij.
Z njeno pomočjo, boste lažje usmerili energijo vaših misli, v željen cilj.
Osvobodite se preteklih vzorcev in dolgočasne rutine.

Pozdravljeni v novi prihodnosti!

KOSTUMIZIRANA SIGICA - LESENA
Po naročilu
Kostumizirana Sigica narejena iz lesa,  s katero lahko manifestirate kar do 5(pet) manifestacij hkrati.Po opravljenem nakupu, vam bomo na mail v roku 24 ur poslali vprašalnik, s pomočjo katerega bomo skupaj zasnovali afirmacije, ki vam bodo pomagale pri manifestiranju zastavljenih ciljev.Kostum..
39.99€
Brez DDV: 32.78€
KOSTUMIZIRANA SIGICA - SREBRNA
Po naročilu
Kostumizirana Sigica narejena iz srebra,  s katero lahko manifestirate kar do 5(pet) manifestacij hkrati.Po opravljenem nakupu, vam bomo na mail v roku 24 ur poslali vprašalnik, s pomočjo katerega bomo skupaj zasnovali afirmacije, ki vam bodo pomagale pri manifestiranju zastavljenih ciljev.Kost..
249.99€
Brez DDV: 204.91€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju družabnosti.Predstavljajte si, da ste obkroženi s prijatelji in ljudmi, katerim veliko pomenite. V družbi ste nepogrešljivi in ljudje se radi se družijo z vami.Sigica vam pomaga za boljše družabno življenje.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigi h..
15.90€
Brez DDV: 13.03€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju ljubezni. Predstavljajte si, da ste srečni v ljubezni, da ste obkroženi z ljubljeno osebo, kako z njo preživljate prosti čas. Sigica vam pomaga, da čutite ljubezen. Material: les Izdelek je avtorsko zaščiten.  This Sigi helps ..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Sigica JAZ SEM PRESKRBLJEN/A ,  Sigi I AM PROVIDED Sigica JAZ SEM PRESKRBLJEN/A ,  Sigi I AM PROVIDED
TOP
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju obilja.Predstavljajte si, kako denar priteka v vaše življenje, kako z lahkoto plačujete vse obveznosti,kako si lahko privoščite kar si želite.Sigica vam pomaga, da vaše finančne skrbi postanejo preteklost.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigi hel..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju družabnosti.Predstavljajte si, da ste obkroženi s prijatelji in ljudmi, katerim veliko pomenite. V družbi ste nepogrešljivi in ljudje se radi se družijo z vami.Sigica vam pomaga za boljše družabno življenje.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten...
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju uspeha.Predstavljajte si, da ste uspešni pri svojem delu, športu, ljubezni...Da je vaš trud poplačan z uspehom. Sigica vam pomaga, da z lahkoto dosegate vse kar si želite.Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigi helps you manifest success.Imagi..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Ta Sigica vam pomaga pri manifestiranju zdravja.Predstavljajte si, da ste polni energije, imate veliko moči in ste vitalni.  Z lahkoto opravljate vse dejavnosti in ne čutite bolečin. Sigica vam pomaga za boljše počutje. Material: lesIzdelek je avtorsko zaščiten.This Sigica helps ..
19.99€
Brez DDV: 16.39€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)