Menu
Your Cart

Dostava

Pri izbiri dostave z dostavno službo Pošta Slovenije, bo pošiljka pri vas najkasneje v 3 delovnih dneh, običajno pa že naslednji delovni dan.
Cena dostave je obračunana po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

 

Team 2001, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. Team2001 d. o. o. bo naročilo, ki je na zalogi, dostavil v roku 7 delovnih dni oziroma v rokih, oz. v roku, ki jih na dostavni naslov zagotavlja dostavljavec v okviru dostavnih rokov.  V primeru, ko izdelek ni na zalogi, bo naročilo poslano v roku, ki je naveden na posameznem artiklu, če ta trenutno ni na zalogi.

 

Stroški dostave znašajo: 

- za pošiljke vrednosti do 100,00 EUR poštnina 5,00 EUR 

- za pošiljke vrednosti nad 101,00 EUR se poštnina ne zaračunava

- za pošiljke iz kategorij: masaže, nege, darilni boni se poštnina ne zaračunava


* Pri plačilu po povzetju si pogodbeni partner za dostavo pošiljk zaračuna stroške odkupa pošiljke po svojem veljavnem ceniku. (Pošta Slovenije npr. obračuna še dodatnih 1,15 EUR za odkupnino)

 

Vse izdelke iz naše spletne strani pa lahko naročite oziroma prevzamete tudi na naslovu podjetja – Dupleška cesta 95, 2000 Maribor.

*Plačilo in dostava za tujino
Naročilo izdelkov v tujino in stroški dostave se vedno plačuje po predračunu. Strošek dostave v tujino je obračunan po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za tujino.

VRAČILO BLAGA

Kupec je ob prevzemu dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe takoj sporočiti dostavljavcu ali (ob osebnem prevzemu) osebju na sedežu firme nato pa se s podjetjem dogovori za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Pri nakupu blaga preko spletne trgovine team2001.si ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči na elektronski naslov, preko običajne pošte na naš naslov, se oglasi osebno na Dupleški cesti 95, 2000 Maribor ali nas pokličite na telefon, da odstopa od pogodbe (nakupa).

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano, v originalni embalaži (nepoškodovano - kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla) in v nespremenjeni količini na svoje stroške odposlati ali dostaviti podjetju najpozneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu, da od pogodbe odstopa.

Podjetje blaga ni dolžno sprejeti, če je blago uničeno, pokvarjeno, (delno) izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, razen, če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom in je kupec/prejemnik to takoj sporočil podjetju, dostavljavcu ali trgovcu, od katerega je blago prejel.

Priložena mora biti kopija originalnega računa. Če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago v zakonskem roku vrnil nepoškodovano, v originalni embalaži in nespremenjeni količini, mu bo podjetje v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga, vrnilo že plačano kupnino.