Menu
Your Cart

Negovalna masaža s kolagenom by Beauty Effect - PAKET

Negovalna masaža s kolagenom by Beauty Effect - PAKET

Že po 25. letu začne kolagen v telesu upadati in v naši koži se začnejo prve spremembe staranja.  Da bi preprečili oz. upočasnili ta postopek, je zelo pomembno, da kožo pravilno in dovolj pravočasno negujemo.

Negovalna masaža s kolagenom by Beauty Effect, je učinkovita masaža obraza, s posebnimi inovativnimi masažnimi elementi in tehnikami, ki smo jih na podlagi dolgoletnih izkušenj razvili v našem studiu. Negovalna masaža obraza s kolagenom by Beauty Effect, izboljša prekrvavitev kože, poveča oskrbo celic s kisikom, odplavi strupe in spodbudi nastajanje kolagena in elastina, ki sta ključna za ohranitev zdrave in mladostne kože.

Po negovalni masaži obraza s kolagenom by Beauty Effect, bo vaša koža nahranjena, zdrava, mladostna in napeta. Rezultat je opazen že po prvi terapiji. 

Za trajnejši rezultat priporočamo terapijo 10 obiskov po sistemu 3+3+2+2.

Trajanje: 10 x 35 min, 1 oseba

DARILO OB NAKUPU PAKETA:

- analiza kože pred negovalno masažo, 

- 10 min ultrazvočnega vtiranja kolagena

- 10 min bioptron terapija za boljšo absorbcijo maske v podkožje

- kolagenski napitek

Kako izvesti nakup?  Kupite željeno masažo preko naše spletne trgovine. Račun velja kot kupon za masažo. Veljavnost za naročanje je 1 leto od datuma računa. V primeru, da želite masažo podariti, vam bomo po mailu ali pošti poslali darilni bon.

Po opravljenem nakupu, za naročilo na masažo pokličite:

+386 51 311 911 ali +386 51 66 33 44 ali pišite na mail: beauty.effect.studio@gmail.com 

Rezervacija je obvezna. V kolikor rezervirate termin in nanj ne pridete oz. ga pravočasno (vsaj 48 ur prej) ne odpoveste, zadržimo 30% vrednosti. Nedeljski in praznični termini so dražji za 50%.

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: NMKOBE10
  • Trajanje: 10 x 35 minut
699.99€
Brez DDV: 573.76€