Menu
Your Cart

Sun Care OILFREE SPF 30 losjon za obraz in telo

Sun Care OILFREE SPF 30 losjon za obraz in telo

Losjon za zaščito pred soncem brez olja.


Opis:

Losjon za zaščito pred soncem brez olja Med Beauty prepriča s svojo odlično združljivostjo. Zato je zelo primeren tudi za ljudi, ki so alergični na sonce. Formulacija je idealna za vse tipe kože in se lahko uporablja tudi kot podlaga za ličila. Sun Care Oil Free SPF 30 učinkovito ščiti kožo pred sončnimi opeklinami, izgubo vlage in prezgodnjim staranjem.

Primerno za vsak tip kože

Zaradi svoje posebej lahke formulacije priporočam losjon za sončenje brez olja za vsak tip kože. SUN CARE Oilfree SPF 30 ščiti pred sončnimi opeklinami, dehidracijo in prezgodnjim staranjem kože.

 

Idealno za osebe, ki so alergične na sonce, na pohodniških izletih, poklicnih in rekreativnih dejavnostih, kot tudi športih brez neposrednega stika z vodo.


Namig: Uporabite SUNCARE Oilfree SPF 30 kot podlago za ličila v sončni sezoni!

 

Uporaba: 

Obraz: Nanesite zjutraj po čiščenju. Čezenj lahko nanesete ličila, vendar morate počakati približno 20 minut, da se sončni filtri optimalno razvijejo v poroženeli plasti.

Obraz in telo: Nanesite približno 30 minut pred izpostavljanjem soncu.

 

Najpomembnejše sestavine:

- butil metoksidibenzoilmetan

- Tinosorb M

- etilheksil triazoni

- oktokrileni

- alantoin

- Vitamin E

 

Imate vprašanja o izdelku iz Med Beauty Swiss? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

 


  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: SUC254
  • Teža: 150.00ml
72.99€
Brez DDV: 59.83€