Menu
Your Cart

Elementals »Repairer« koncentrat

Elementals »Repairer« koncentrat
Elementals »Repairer« koncentrat

Elementals Repairer Concentrate iz Med Beauty je kompleks učinkovin, ki deluje intenzivno regenerativno in reaktivira globoko tkivno strukturo.

 

Naše mnenje: Elementals Repairer Concentrate je večnamenski "popravljalec", ki ne le preprečuje prezgodnje staranje kože, ampak tudi zmanjša razbarvanje kože.

S koncentratom Elementals Repairer iz Med Beauty lahko svojo kožo zaščitite pred prostimi radikali, jo intenzivno nahranite in zmanjšate linije in gube.

Koncentrat spada v linijo Elementals proizvajalca Med Beauty, zato se lahko uporablja za različne tipe kože in ga lahko uporabljajo tako moški kot ženske. Idealno se kombinira z drugimi izdelki iz linije Elementals.

 

Elementals Repairer Concentrate podjetja Med Beauty opravlja več nalog za nego vaše kože. Kompleks na eni strani skrbi za globinsko delujočo strukturo tkiva, na drugi strani pa preprečuje prezgodnje staranje kože ter zmanjšuje že nastale znake staranja in znake utrujenosti. Izboljša se tudi razbarvanje kože in vaša koža dobi kakovostno zaščito pred prostimi radikali.

 

Uporaba: Elementals Repairer Concentrate lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer. Očistite kožo kot običajno s svojimi najljubšimi izdelki. Nekaj ​​kapljic kompleksa nanesite na kožo. Izdelek nežno vmasirajte v kožo. Nato nanesite želeno nego.


Imate vprašanja o izdelkih iz Med Beauty Swiss? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: MB007
  • Teža: 30.00ml
123.99€
Brez DDV: 101.63€