Menu
Your Cart

Elementals osvežilni tonik

Elementals osvežilni tonik-elementals - za lepšo kožo
Elementals osvežilni tonik

Med Beauty refreshing tonic je blag, vlažilni tonik za obraz za intenzivno, a nežno čiščenje.

 

Naše mnenje: Posebnost Osvežilnega tonika Elementals Med Beauty je blaga formula, ki je popolnoma brez parabenov in z naravno močjo poskrbi za osveženo in negovano kožo.

Osvežilni tonik Elementals dopolnjuje dnevno čiščenje. Vašo kožo osveži in sprosti ter izboljša vpojnost nadaljnjih izdelkov in ličil. Idealno za vsak tip kože.

Odlično se kombinira z micelarno čistilno peno Elementals .

 

Osvežilni tonik Med Beauty nežno in hkrati intenzivno očisti vašo kožo. Vaša koža bo osvežena in hkrati naravno negovana brez parabenov. Poleg tega, tonik poskrbi za dodatno vlažnost, tako da je vaša koža odlično negovana. Koža potem vse negovalne izdelke ali vaša ličila veliko bolje vpije. Tonik za obraz je popoln zaključek vsakodnevnega čiščenja.

 

Uporaba: Elementals osvežilni tonik uporabljajte zjutraj in zvečer. Očistite kožo kot običajno, s svojimi najljubšimi izdelki za čiščenje. Nekaj ​​tonika nanesite na vatno blazinico. Tonik enakomerno nanesite na kožo in ga porazdelite po obrazu.

 

"Insajderski nasvet" kozmetičnega salona: Tonik za obraz lahko uporabljajo tudi moški po britju. Zelo primerna je kot vodica po britju za pomiritev kože.

 

Najpomembnejše sestavine: Hyaluron booster, bisabolol, tigrova trava

 

Imate vprašanja o izdelkih iz Med Beauty Swiss? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: MB003
  • Teža: 200.00ml
53.99€
Brez DDV: 44.25€