Menu
Your Cart

Elementals čistilni losjon za obraz in oči

Elementals čistilni losjon za obraz in oči
Elementals čistilni losjon za obraz in oči

Med Beauty Cleansing Lotion Face & Eye je nežno in vlažilno čistilno mleko, ki hkrati očisti obraz in odstrani ličila z oči.

 

Naše mnenje:  Posebnost čistilnega losjona za obraz in oči Elementals je njegova vsestranskost na področju obraza in oči. Čistilni losjon za obraz in oči čisti, osveži in vlaži. Idealno za občutljivo kožo.

Lahko se kombinira z osvežilnim tonikom Elementals Med Beauty.

Elementals  čistilni losjon za obraz in oči je zelo nežen do vaše kože. Zaradi biostimulatorjev in tigrove trave je primeren tudi za občutljive tipe kože. Nežno čistilno mleko ni idealno samo za čiščenje obraza, ampak lahko poskrbi tudi za očiščen predel okoli oči. Nežno in učinkovito odstranjuje dekorativno kozmetiko. Poleg tega vgrajen hialuronski filter poskrbi, da je vaša koža osvežena in prijetno navlažena.

 

Uporaba:  Elementals čistilni losjon za obraz in oči lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer.

Na dlan ali na čistilno blazinico nanesite majhno količino čistilnega mleka. S krožnimi gibi očistite obraz in predel okoli oči. Nato čistilno mleko temeljito odstranite z dovolj vode.

 

"Insajderski nasvet" kozmetičnega salona: Da bi kožo še temeljiteje očistili in ohranili polt svežo, je po čiščenju priporočljivo uporabiti tonik Elementals.

 

Najpomembnejše sestavine: biostimulatorji, tigrova trava, hialuronski filtri

 

Imate vprašanja o izdelkih iz Med Beauty Swiss? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: MB002
  • Teža: 200.00ml
53.99€
Brez DDV: 44.25€