Menu
Your Cart

Elementals čistilna micelarna pena

Elementals čistilna micelarna pena
Elementals čistilna micelarna pena

Elementals čistilna micelarna pena je nežna, intenzivna čistilna pena za zahtevno kožo.


Posebnost Elementals čistilne micelarne pene iz Med Beauty, je blaga formula, ki neguje na naravni osnovi, je brez parabenov in kožo osveži.


Naše mnenje: Čistilna micelarna pena kožo očisti, osveži in intenzivno navlaži z vitaminom Q10. Poleg tega je koža očiščena z micelarno peno odlično pripravljena na vse ostale negovalne izdelke. Idealno za občutljivo in suho kožo. Dobro se kombinira z osvežilnim tonikom Elementals.

Elementals čistilna micelarna pena nežno in zanesljivo očisti vašo kožo ter odstrani morebitne delce umazanije in sebum. Vendar pa koža ni niti razdražena niti napadena. Nasprotno, saj čistilna pena zaradi vitamina Q10 poskrbi za dodatno vlago, krepi imunski sistem in tudi zavira proces staranja.

 

Uporaba:  Elementals čistilno micelarno peno je najbolje uporabljati zjutraj in zvečer. Čistilno peno nanesite na rahlo vlažno kožo. Očistite obraz s krožnimi gibi. Temeljito sperite obraz z vodo. Nato nanesite svoje običajne negovalne izdelke.

 

"Insajderski nasvet" kozmetičnega salona: Zahvaljujoč čistilni peni, je vaša koža odlično pripravljena na vse nadaljnje negovalne izdelke. Po nežnem micelnem čiščenju vaša koža veliko bolje vpije tonik za obraz in ostale izdelke za dnevno nego.

 

Najpomembnejše sestavine: vitamin Q10, soja, mlečna kislina


Imate vprašanja o izdelkih iz Med Beauty Swiss? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: MB001
  • Teža: 150.00ml
53.99€
Brez DDV: 44.25€