Menu
Your Cart

Beauty Effect amino terapija

Beauty Effect amino terapija

Enakomerna, mladostna koža z aminokislinami in vitaminom C

Intenzivna moč proti staranju z visoko učinkovitimi aminokislinami, ki so pridobljene iz semen in popkov mladih rastlin sladkornega trsa. Delujejo antioksidativno proti prostim radikalom, blažijo pigmentne madeže, delujejo odstranjevalno, spodbujajo sintezo kolagena in impresivno zmanjšujejo linije in gube. Tudi majhne brazgotine je mogoče vidno izboljšati.

Amino kisline so primerne za kožo, ki je bolj tanka, suha, dehidrirana, pa tudi za starejšo, aknasto kožo.

Pri amino terapiji uporabljamo izdelke priznane kozmecevtske znamke Med Beauty Swiss ki jih lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK

Zanesljive in uporabne informacije o naših zdravljenjih boste najbolje dobili tako, da se naročite in pridete na pogovor. Ogledate si lahko naš studio in izveste vse, kar vas zanima o negi kože. Med pogovorom bomo prisluhnili vašim potrebam in pričakovanjem, vam naredili analizo kože ter vam v skladu s tem svetovali primerno terapijo iz naše široke ponudbe. Poleg tega lahko načrtujete tretmaje, se dogovorite za ceno storitve ali paketa storitev in ugotovite načine plačila. Nekateri naši tretmaji so tako kratki, da jih lahko izvedemo tudi na posvetu. Zagotavljamo vam najvišji standard storitev, najkvalitetnejše preparate in naprave, ki dajejo najboljše rezultate.

Naročila na 051 311 911 ali pišite na mail: beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: ATO1
  • Trajanje: 45 minut
89.99€
Brez DDV: 73.76€