Menu
Your Cart

Med Beauty LIFTING DERMA FLAVON - izdelki za krepitev kože

DermaFlavon by Med Beauty - fitohormoni za zahtevno in zrelo kožo

Lifting Derma Flavon negovalna linija Med Beauty je sestavljena iz krepilnih izdelkov proti staranju, ki ščitijo naravno ravnovesje kože. Nega je prilagojena potrebam zrele kože, da bi ji zagotovila intenzivno zaščitno plast pred okoljskim stresom. Učinek te negovalne serije je posledica rastlinskih hormonov. Ti služijo kot naravna "hrana" za zrelo kožo in preprečujejo upadanje proizvodnje hormonov. Hkrati je lastna zaščita kože podprta s preprečevanjem, na primer, izgube vlage, razgradnje kolagena in zmanjšanja debeline kože. Vaša koža bo videti bolj zdrava, sveža in napeta, znaki staranja manj vidni.

Dragoceni fitohormoni idealno prispevajo k negi zahtevne kože. Revolucionarna kombinacija učinkovin z dodatnimi vitamini C in E ter koencimom Q10 deluje kot naravna hormonska prehrana kože: aktivno spodbuja nastajanje novega kolagena v globljih plasteh kože, krepi tkivo, veže vlago. in zagotavlja večji sijaj.

Z nego z  Lifting Derma Flavon, bo vaša koža prijetna na otip in bolj gladka.

 • zmanjšuje gube • revitalizira polt • gladi kožo • krepi gostoto kože

 Vaši Med Beauty® strokovnjaki že od leta 2018.


Derma Flavon Phyto lifiting maska
Najbolj prodajano
Lifting Derma Flavon Phyto Mask je hranilna in osvežilna maska, ki vaši koži zagotavlja intenzivno hormonsko hranjenje. Naše mnenje: Posebnost Lifting Derma Flavon Phyto maske iz Med Beauty je, da jo lahko uporabljate kot osvežilno jutranjo masko ali kot negovalno nočno masko. Lifting Derma..
84.99€
Brez DDV: 69.66€
Lifting Derma Flavon Phyto Balm iz Med Beauty je revitalizacijski in zaščitni balzam za krepitev kože. Naše mnenje: Posebnost Lifting Derma Flavon Phyto balzama je, da nudi dnevno zaščito in podpira regeneracijo celic. Med Beauty Lifting Derma Flavon Phyto balzam kožo vlaži, ščiti pre..
114.99€
Brez DDV: 94.25€
Lifting Derma Flavon Phyto krema za obraz je krepilna in vlažilna krema za obraz, namenjena zmanjšanju gub in gubic.Naše mnenje o kremi:  Posebnost Lifting Derma Flavon Phyto kreme je, da je obogatena s fitohormoni in tako naravno pomaga krepiti kožo. Lifting Derma Flavon Phyto krema..
136.99€
Brez DDV: 112.29€
Lifting Derma Flavon Phyto krema za oči je regeneracijski in osvežilni izdelek za nego suhih in občutljivih predelov okrog oči. Naše mnenje o kremi za oči: Lifting Derma Flavon Phyto iz Med Beauty:Posebnost   Lifting Derma Flavon Phyto kreme za oči je, da se lahko uporablja tudi k..
84.99€
Brez DDV: 69.66€
Lifting Derma Flavon Phyto Serum je serum za učvrstitev in uravnoteženje kože, narejen iz fitohormonov. Naše mnenje:  Posebnost Lifting Derma Flavon Phyto Seruma iz Med Beauty je ta, da deluje tako zaščitno kot regeneracijsko. Lifting Derma Flavon Phyto Serum obnavlja, ščiti, preprečuj..
148.99€
Brez DDV: 122.12€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)
Med Beauty LIFTING DERMA FLAVON - izdelki za krepitev kože