Menu
Your Cart

Beauty Effect medicinska čistilna terapija

Beauty Effect medicinska čistilna terapija

Čiščenje kože je prvi korak do popolne kože.

Medicinsko čiščenje kože je primerno za aknasto in nečisto kožo. Kombinacija posebne masažne metode in  Med Beauty Swiss kozmetike izbrane za vaš tip kože odstrani odmrle kožne celice in vso ostalo nečistočo s kože ter izboljša vpijanje aktivnih sestavin, brez poškodb in rdečice. Nega spodbuja nastanek kolagena in elastina, odstranjuje ogrce, stimulira tvorbo novih celic, osveži kožo.

Medicinska čistilna terapija obraza obsega:

– odstranjevanje make upa in tonificiranje  

– čiščenje kože 

– maska

– nanos kreme, ki ustreza tipu kože

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK

Zanesljive in uporabne informacije o naših zdravljenjih boste najbolje dobili tako, da se naročite in pridete na pogovor. Ogledate si lahko naš studio in izveste vse, kar vas zanima o negi kože. Med pogovorom bomo prisluhnili vašim potrebam in pričakovanjem, vam naredili analizo kože ter vam v skladu s tem svetovali primerno terapijo iz naše široke ponudbe. Poleg tega lahko načrtujete tretmaje, se dogovorite za ceno storitve ali paketa storitev in ugotovite načine plačila. Nekateri naši tretmaji so tako kratki, da jih lahko izvedemo tudi na posvetu. Zagotavljamo vam najvišji standard storitev, najkvalitetnejše preparate in naprave, ki dajejo najboljše rezultate.

Za nego doma priporočamo izdelke in vas naučimo pravilne uporabe izdelkov. Če vnetnih procesov ni bilo, se obraz umiri v nekaj urah, če so bili, pa rdečina traja dan ali dva. Na povečano delovanje žlez lojnic vplivajo: genetska predispozicija, prehrana, nepravilna domača nega, stres, hormonske motnje, jemanje nekaterih zdravil, Helicobacter pylori, policistični jajčniki, različne bolezni in vnetni procesi v telesu, zato je število prihodov na kozmetične tretmaje čiščenja obraza od osebe do osebe različno, saj povečano delovanje žlez lojnic ni več le težava pubertete.

Pri osnovnem medicinskem čiščenju obraza uporabljamo izdelke priznane kozmecevtske znamke Med Beauty Swiss ki jih lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

Naročila na 051 311 911 ali pišite na mail: beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: NČMO1
  • Trajanje: 90 minut
89.99€
Brez DDV: 73.76€