Menu
Your Cart

Beauty Effect osnovna čistilna terapija

Beauty Effect osnovna čistilna terapija

Čiščenje kože je prvi korak do popolne kože.

Osnovno čiščenje kože je primerno za vse tipe kož. Kombinacija posebne masažne metode in  Med Beauty Swiss kozmetike izbrane za vaš tip kože odstrani odmrle kožne celice in vso ostalo nečistočo s kože ter izboljša vpijanje aktivnih sestavin, brez poškodb in rdečice. Nega spodbuja nastanek kolagena in elastina, odstranjuje ogrce, stimulira tvorbo novih celic, osveži kožo.

Osnovna čistilna terapija obraza obsega:

– odstranjevanje make upa in tonificiranje  

– čiščenje kože 

– maska

– nanos kreme, ki ustreza tipu kože

Pri osnovnem globinskem čiščenju obraza uporabljamo izdelke priznane kozmecevtske znamke Med Beauty Swiss ki jih lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK

Zanesljive in uporabne informacije o naših zdravljenjih boste najbolje dobili tako, da se naročite in pridete na pogovor. Ogledate si lahko naš studio in izveste vse, kar vas zanima o negi kože. Med pogovorom bomo prisluhnili vašim potrebam in pričakovanjem, vam naredili analizo kože ter vam v skladu s tem svetovali primerno terapijo iz naše široke ponudbe. Poleg tega lahko načrtujete tretmaje, se dogovorite za ceno storitve ali paketa storitev in ugotovite načine plačila. Nekateri naši tretmaji so tako kratki, da jih lahko izvedemo tudi na posvetu. Zagotavljamo vam najvišji standard storitev, najkvalitetnejše preparate in naprave, ki dajejo najboljše rezultate.

Naročila na 051 311 911 ali pišite na mail: beauty.effect.studio@gmail.com

  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: NČO1
  • Trajanje: 70 minut
69.99€
Brez DDV: 57.37€