Menu
Your Cart

Cell Premium Icon Maska za oči

Cell Premium Icon Maska za oči

Zelo učinkovita maska ​​za oči iz flisa z rastlinskimi izvornimi celicami.

 

Opis: 

Rastlinske matične celice iz argana in jabolka so bile oplemenitene z izbranimi izvornimi celicami grozdja in alpske vrtnice. Ta edinstvena kombinacija matičnih celic še posebej intenzivno napne občutljiv predel okoli oči. Tako imenovani ekstrakt Vin-upLift je pridobljen iz švicarskega ledenega vina in ima opazen lifting učinek že ob stiku s kožo. Gube so zmanjšane, predel okoli oči pa intenzivno navlažen. Predel okoli oči je po uporabi videti revitaliziran in pomlajen. Maska za oči zajame celotno očesno področje z zgornjo in spodnjo veko ter predel med obrvmi, tako imenovane mrščeče linije.

 

Uporaba:

Nanesite na čist, suh predel okoli oči in nežno pritisnite. Oči imejte zaprte. Masko imejte na očeh 10-15 min, vsaj 2x tedensko.


Vsebina:

5 kom


Sestavine: 

Kompleks PhytoCellTec forte, matične celice argana, jabolka, grozdja in alpske vrtnice, izvleček švicarskega ledenega vina.


Nasvet: 

Po končani uporabi maske vmasirajte preostale aktivne sestavine v predel okoli oči. Očesni flis lahko ob strani tudi rahlo odrežete, da se še lepše prilega veki. 

Uporabno tudi za zelo dolge trepalnice. Namočene blazinice lahko nato uporabite kot serum za obraz. Hladilni, dekongestivni učinek se občutno poveča, če je maska ​​pred uporabo shranjena v hladilniku.

 

Imate vprašanja o Cell Premium izdelku? Naj vam naši strokovnjaki brezplačno svetujejo na: +386 51 66 33 44 ali nam pošljite mail na beauty.effect.studio@gmail.com


  • Zaloga: Na zalogi
  • Šifra: CPR115
239.99€
Brez DDV: 196.71€