Menu
Your Cart

Cell Premium kozmetika

Zgodba o uspehu CELL PREMIUM nege proti staranju iz Švice se je začela pred več kot 20 leti z züriškim dermatologom dr. med. Harald Gerny-jem v švicarskem kozmetičnem podjetju Med Beauty Swiss. Njegova ideja je bila vključitev zdravilnih učinkovin v razkošne kozmetične formule, da bi dolgoročno izboljšali strukturo kože. Cell Premium, prva krema za matične celice naravnega izvora, in številni drugi inovativni izdelki zagotavljajo, da posamezne plasti kože ostanejo bolj elastične in čvrste – do starosti.

Cell Premium se kot zelo učinkovit izdelek za nego proti staranju opira na najnovejše rezultate raziskav kože v kombinaciji z inovativnimi aktivnimi sestavinami. Matične celice rastlinskega izvora, na primer iz grozdja, jabolk, alpskih vrtnic ali arganovih dreves, aktivirajo proizvodnjo kolagena in spodbujajo sposobnost kožnih celic za regeneracijo. Znaki staranja kože in kožne spremembe, ki jih povzroča UV sevanje, se lahko vidno zmanjšajo. Polt postane bolj sijoča ​​in enakomerna.

• Prva medicinsko-kozmetična luksuzna negovalna linija iz Švice, ki temelji na izvornih celicah rastlin (od leta 2007).

• Edinstven in patentiran po vsem svetu. PhytoCellTec forte Dr. Gerny

• Raziskave, razvoj in proizvodnja v Švici = 100 % švicarska kakovost.

• Naravna, zeliščna glavna aktivna sestavina, brez testiranja na živalih, brez mineralnih olj

• Klinična učinkovitost dokazana v številnih in vivo in in vitro študijah.

• Najsodobnejši sistemi nosilcev učinkovin za dermalne in epidermalne matične celice kože.

• Mednarodno nagrajena.

 

Vaši Cell Premium Swiss® strokovnjaki že od leta 2018.


Cell Premium Argan Forte serum
IZVORNE CELICE ARGANA
Cell Premium Argan Forte serumZ izvornimi celicami argana in jabolka, 16x koncentracija Opis: Serum pospeši naravni proces regeneracije in zmanjša linije in gube. Dokazano je, da ima serum zaščitni in regeneracijski učinek na dermalne matične celice in se bori proti izgubi čvrstosti. I..
499.99€
Brez DDV: 409.83€
Čistilna pena z aktivnimi izvornimi celicami Opis: Čiščenje kože je nujno za optimalno uspešno nego. V idealnem primeru bi moralo biti čistilo iz iste serije kot vaši drugi izdelki.Ekskluzivna formula čistila Cell Premium očisti kožo nežno, a globoko v pore. Osvežilna pena tudi temeljito o..
89.99€
Brez DDV: 73.76€
Cell Premium forte krema za oči Cell Premium forte krema za oči
DARILO OB NAKUPU
Ekskluzivna nega občutljivega predela oči z rastlinskimi izvornimi celicamiOpis: Ekskluzivna nega občutljivega predela oči z rastlinskimi izvornimi celicami- Negovalni kompleks, sestavljen iz biotehnološko proizvedenih izvornih celic rastlin- Preprečuje vidne znake staranja kože..
319.99€
Brez DDV: 262.29€
Maska za oči z rastlinskimi izvornimi celicami Opis: Podočne blazinice Cell Premium so bile razvite za zelo posebne "sijoče trenutke" finih in občutljivih predelov oči. V samo nekaj minutah se polt znatno izboljša, kožne linije in gube se zmanjšajo. Očesna kontura je videti spočita in sveža..
199.99€
Brez DDV: 163.93€
Opis: Razkošen, močan koncentrat serum cell premium icon daje koži edinstveno čvrst in čvrst videz ter intenzivno spodbuja energijsko presnovo. Kombinacija visokoodmernih matičnih celic jabolka in argana z izbranimi izvornimi celicami grozdja in alpske vrtnice intenzivno deluje proti znamen..
619.99€
Brez DDV: 508.19€
Krema Cell Premium IconZ izvornimi celicami jabolka, grozdja, alpske vrtnice in arganovega drevesa Opis: Ta ikona oziroma njena vsebina je naš ponos in veselje. Masivno, dragoceno telo je metafora za koncentrirano moč Cell Premium Icon. Visoko učinkovita nega proti staranju z najboljšim..
479.99€
Brez DDV: 393.43€
Ekskluzivna nega občutljivega predela oči z rastlinskimi izvornimi celicami Opis: Ekskluzivna nega občutljivega predela oči z rastlinskimi izvornimi celicami-Negovalni kompleks, sestavljen iz biotehnološko proizvedenih izvornih celic rastlin- Preprečuje vidne znake staranja kože- Zelo prime..
439.99€
Brez DDV: 360.65€
Zelo učinkovita maska ​​za oči iz flisa z rastlinskimi izvornimi celicami. Opis: Rastlinske matične celice iz argana in jabolka so bile oplemenitene z izbranimi izvornimi celicami grozdja in alpske vrtnice. Ta edinstvena kombinacija matičnih celic še posebej intenzivno napne občutljiv ..
239.99€
Brez DDV: 196.71€
Z aktivnimi rastlinskimi izvornimi celicami iz jabolka in argana Opis: Krema Cell Premium Light Forte ima posebno lahko, prijetno teksturo. Ob nanosu je koža svilnata gladka in oddaja pridih razkošja. Aktivne rastlinske izvorne celice iz jabolka in argana aktivirajo izvorne cel..
399.99€
Brez DDV: 327.86€
Intenzivni serum proti staranju z aktivnimi rastlinskimi izvornimi celicami. Za viden rezultat v kratkem času. Opis: Luksuzna serija nege proti staranju iz Med Beauty združuje najnovejše raziskave z visoko učinkovitimi aktivnimi sestavinami za učinkovito preprečevanje staranja kože. Cell Pre..
419.99€
Brez DDV: 344.25€
PhytoCellTec forte Dr. Gerny® za najvišje zahteve pri negovanju kože.   Opis: Je prava obogatitev za potrebe zahtevne kože. Bogata z aktivnimi sestavinami za nego in zaščito.  Dr. Gernyjeva pionirska sestava aktivnih sestavin daje koži tisto, kar potrebuje, in obnavlja ti..
399.99€
Brez DDV: 327.86€
Z izvornimi celicami rastlin Opis: To so redki trenutki dneva ali večera, ko si popolnoma sam in se lahko popolnoma posvetiš sebi.Uživajte in dodajte dodaten korak nege s tonikom Cell Premium. Je popolno dopolnilo naši čistilni peni.Izvlečki izvornih celic Cell Premium spodbujajo vitalne in ..
89.99€
Brez DDV: 73.76€
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)
Cell Premium kozmetika